dissabte, 2 de desembre del 2017

Tria del tema pel projecte nou

A partir d'aquell moment ,vam començar a pensar quin seria el nostre projecte. Vam fer preguntess a casa per a que ens orientessin.I vam començar,com cada projecte per veure quines propostes teniem.Des de primer moment,va sortir el tema dels robots i els lego i votant va guanyar. Molta gent de classe no hi estava d'acord...fer un robot!!! quin rotllo...!!! Així vam començar per establir un diàleg sobre què podriem treballar dels robots . Molt clar va quedar que , sens dubte, voliem construir-ne un. Però,per a què? -per saber com es fa -per que els tenim a casa -per que fan feines com els humans ...i...si fan feines com els humans ja no treballarem ni tindrem feina...de què viurem? ens poden substituir els robots? Estava clar. Havíem d'informar-nos. Havíem de conéixer alguna cosa sobre els robots per veure si realment el tema ens atrapava. Quan van passar aquestes sessions, curtes, però intenses, ja ho teniem clar.Era un tema interessant.I tant!!

   

Vam començar a veure videos de publicitat on apareixien robots que ja ens van començar a interessar . La publicitat , que té un llenguatge força atractiu ,servia per veure'ls en acció i conèixer alguns dels que ja estaven inventats)

I a partir de llavors,quan ja tothom volia saber i fer coses amb robots , amb els equips ja fets i organitzats , és quan havíem de fer una part pràctica : la construcció d'un robot i la seva posada en marxa...però també ens havíem d'informar bé...perquè robots...hi ha a tot arreu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada